ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr |
freedom

Μεγάλη επιτυχία στο workshop Ηρακλείου Αττικής

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στο workshop Ηρακλείου Αττικής έκλεισε ο πρώτος κύκλος των εκδηλώσεων για τη Wikipedia.

Το workshop οργάνωσε με πολύ μεράκι και φροντίδα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής, με επικεφαλής τη διευθύντρια Κα Φρόσω Παυλίδου.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του Δήμου  ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Υποδομών κ.Γιώργος Βλαντής και η Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Κα Βασιλική Μπλέκα.

Επίσης παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Άθλησης Νεολαίας & Παιδείας κ.Γιάννης Κεσκινίδης και η πρώην Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης και Δημ.Σύμβουλος Κα Μαριάννα Ζούρου.
Εκ μέρους της ΕΕΛ/ΛΑΚ χαιρετισμό απηύθυνε ο Μπάμπης Εγγλέζος.

Μια εκλεκτή 4άδα συντακτών της Wikipedia, ο  Άριελ Γκλεν,ο Μάνος Κεφαλάς, η Ευγενία Αμαξίδου και ο Μαρκέλος Στεβής,  με συντονιστή τον Γιάννη Γιανναράκη, έκαναν ένα πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό workshop και οι 40 παρόντες συμμετείχαν ενεργά με ερωτήσεις και παρατηρήσεις, με αποτέλεσμα το workshop να κρατήσει περίπου 4 ώρες.

Ολόκληρη η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε από το κανάλι SBC , το οποίο θα δείξει στιγμιότυπα στο δελτίο ειδήσεων. Επίσης ο δημοσιογράφος Θανάσης Μποδάκος της τοπικής εφημαρίδας “Χ-Τύπος” πήρε συνέντευξη από τον Γιάννη Γιανναράκη και την Ευγενία Αμαξίδου.

Σχετική ιστοσελίδα:http://ur1.ca/41pml

One thought on “Μεγάλη επιτυχία στο workshop Ηρακλείου Αττικής

  1. Πολύ καλή δουλειά και πολύ χρήσιμα όσα ακούσαμε! Ας πιάσουμε δουλειά λοιπόν!..
    Ευχαριστούμε πολύ

Leave a Comment