ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr |
freedom

Εξαιρετικό το πρώτο workshop του 2012 στη Χαλκίδα

Φωτογραφία από το εργαστήριο στη Χαλκίδα. Η Πρόεδρος του ΔΣ της Βιβλιοθήκης Κα Ρούλα Κεχρή (με την άσπρη μπλούζα) χαμογελάει στο φακό.

Με ένα εξαιρετικό workshop στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας, συνεχίστηκε η πρωτοβουλία για τη διάδοση και τον εμπλουτισμό της Ελληνικής Wikipedia, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012.

Στο φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης, ο οποίος γέμισε από ανθρώπους όλων των ηλικιών που προέρχονται κυρίως από την εκπαιδευτική κοινότητα και ενδιαφέρονται για τη wikipedia, έγινε το πρώτο workshop της χρονιάς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για περισσότερες από 3 ώρες.

Το εργαστήριο το παρακολούθησαν 35 άτομα και εισηγητές ήταν ο Μπάμπης Εγγλέζος και ο Νίκος Ρούσσος, με τη βοήθεια του έμπειρου χρήστη της Wikipedia, Μάνου Κεφαλά.

Η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης Κα Νατάσα Στυλιανόσογλου και η Πρόεδρος του ΔΣ Κα Ρούλα Κεχρή οργάνωσαν άψογα την εκδήλωση και το θερμό χειροκρότημα που ακολούθησε στο τέλος του εργαστηρίου, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους 3 εισηγητές που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πήγαν στη Χαλκίδα και ολοκλήρωσαν μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση για τη Wikipedia.

Leave a Comment