ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr |
freedom

4ο και 5ο συνεχόμενα workshops στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής

Με συμμετοχή και νέων μελών έγιναν το 4ο και 5ο κατά σειρά workshops στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 4 Απριλίου και την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012.

Εισηγητές και στα δύο workshops ήταν ο Μπάμπης Εγγλέζος, από την ΕΕΛ/ΛΑΚ και οι συντάκτες της Wikipedia Μάνος Κεφαλάς και Σωτήρης Κυλάφης.

Η διεύθυνση της βιβλιοθήκης έχει οργανώσει την ομάδα “Wikipedians” και έχει καθιερώσει συναντήσεις κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα.

Οι συναντήσεις, οι οποίες ουσιαστικά είναι ένα ξεχωριστό workshop η κάθε μία, γίνονται μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και στοχεύουν στην ανάρτηση λημμάτων κυρίως μουσικών θεμάτων, αλλά και από άλλα θέματα πολιτισμού τεχνών και γραμμάτων.

Επίσης η διεύθυνση της βιβλιοθήκης δέχεται πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχουν στις συναντήσεις και άλλους πολίτες που ενδιαφέρονται να μάθουν πως να διορθώνουν και να ανεβάζουν λήμματα στη Wikipedia, αρκεί να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, για λόγους που έχουν να κάνουν με την διευθέτηση του χώρου.

Η επόμενη συνάντηση – workshop θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, την ίδια πάντα ώρα 16.00-18.00

 

 

 

Leave a Comment