ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr |
freedom

Worskhop στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Διορθόδοξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (Δ.Κ.Ε.Ε.) στην Ιερά Μονή Πεντέλης, έγινε ένα ακόμα workshop, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, σε συνέχεια της 1ης τηλεδιάσκεψης που είχε γίνει, σε συνεργασία με το Δ.Κ.Ε.Ε. το Μάιο του 2011.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δ.Κ.Ε.Ε. και από την κυρία Ιωάννα Κομνηνού, υπεύθυνη διαδικτυακής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών.
Έγινε υπό την αιγίδα και την ενεργό συμμετοχή του Διευθυντή του Δ.Κ.Ε.Ε. Επίσκόπου Θερμοπυλών Ιωάννη.
Παρόντες επίσης ήταν ο κ. Μάριος Μπέζος, Κοσμήτορας της Θεολογικής σχολής Αθηνών, ο κ. Στάυρος Γιαγκάζογλου από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και οι καθηγήτριες κυρίες Βασιλική Σταθοκώστα και Ελένη Καρβούνη.

Εισηγητής στο workshop ήταν ο Μπάμπης Εγγλέζος και συμμετείχαν 25 άτομα, κυρίως από τη Θεολογική κοινότητα, φοιτητές Θεολογικών σχολών, Θεολόγοι κλπ.

Το workshop κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες και ακολούθησε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων.

Πρόθεση του Διορθόδοξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι να δημιουργηθεί μία μόνομη ομάδα Βικιπαιδιστών, η οποία θα ασχολείται κυρίως με τον εμπλουτισμό της Wikipedia με Θεολογικά θέματα.

Leave a Comment