ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr |
freedom

Νέα από τον πλανήτη…planet.ellak.gr: Υποστηρίξτε την Wikipedia: Κάντε μια Δωρεά

by: Wikimedia Greece

Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει κατά την πλοήγησή σας στις σελίδες της Wikipedia, πλέον εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια δωρεά στο Wikimedia Foundation.

Το Wikimedia Foundation είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση που στηρίζει έργα όπως η Wikipedia, το Wikimedia Commons και το Wikidata. Η Wikipedia είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εύχρηστα εγχειρίδια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ και παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε εκατομμύρια άρθρα σε πολλές γλώσσες. Ανεξάρτητα από την ανοικτή και διαφανή φύση της, η Wikipedia και τα άλλα έργα του Wikimedia έχουν λειτουργικά έξοδα που πρέπει να καλύπτονται, όπως η φιλοξενία των διακομιστών, η ανάπτυξη λογισμικού και η διατήρηση της ποιότητας του περιεχομένου.

Με τη δωρεά σας στο Wikimedia Foundation, βοηθάτε στη διατήρηση και την ανάπτυξη αυτών των πολύτιμων πόρων. Η συμβολή σας υποστηρίζει την παγκόσμια κοινότητα των συνεισφερόντων και διασφαλίζει ότι η γνώση θα παραμείνει προσβάσιμη για όλους, χωρίς διαφημίσεις ή προσωπικά συμφέροντα.

Εάν έχετε επωφεληθεί από τη Wikipedia ή από οποιοδήποτε άλλο έργο του Wikimedia, παρακαλούμε σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια δωρεά σήμερα. Μικρές ή μεγάλες, οι συνεισφορές σας κάνουν μια μεγάλη διαφορά.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και τη συνεχιζόμενη προσφορά σας για την ελεύθερη γνώση για όλους!

Πηγή άρθρου: https://planet.ellak.gr/ , https://blog.wikimedia.gr/

Leave a Comment